- kapsule se mogu isključivo koristiti na mašinama Mitaca Profesionalni sistem (MPS) i Mitaca Profesonalni Sistem L (MPS L)
- kapsule su pakovane u transportnom pakovanju od 90 komada
- minimalna količina potrošenih kapsula u toku meseca 90 kom

 

- cena iz zvaničnog cenovnika za transportno pakovanje:
Illy MPS kapsula  je 5488,56 rsd
Mitaca MPS kapsula je 4573,80 rsd
-cene iz zvaničnog cenovnika za prateću robu:
Beli šećer 1000 kom. 1380,00 rsd
Žuti šećer 1000 kom. 1800,00 rsd
Mešači 1000 kom. 241,20 rsd
- važnost ponude: 10 dana

 

Kapsula, proizvedena po  inovativnoj i patentiranoj tehnologiji, ima pripremni rez na dnu, koji se otvara tek kada se postigne pravi pritisak, što omogućava da se istovremeno oslobodi celokupna količina kafe iz kapsule. Savršen pritisak i prava temperatura kreiraju pravu infuziju ukusa stvarajući savršen espresso, bogatog kremaskog ukusa sa dugotrajnom penom, jednako dobar kao u baru.

 

Zašto illy kafa ?

Zato jer je to 100% arabica kafa - mešavina 9 vrsta najbolje uzgajane i izabrane kafe.
Zato jer se izbor kafe vrši zrno po zrno.
Zato jer ima do 4 puta manje kofeina od ostalih kafa na tržištu.
Zato što ima jedinstveno pakovanje pod pritiskom vazduha koji ne dopušta gubitak kvaliteta ukusa i mirisa, bez obzira na vremenske uslove.
Zato što koristeći 7 grama kafe za jedan espreso uvek dobijete izvrstan espreso. Zato što je kafa hlađena nakon prženja hladnim vazduhom, pa ne oksidira i ne gubi na težini  
Zato jer je jedinstveni užitak konzumirati illy espreso iz illy kolekcije šoljica, gde Vi postajete deo illy umetnosti, poznate u celom svetu.
Zato jer ćete imati u svome objektu nešto što drugi nemaju.

 Zato jer postajete deo illy sveta.

Mitaca espresso sistem – office program
Espreso sistem koji su razvili illy i Mitaca pružaju rešenje za potrebe Vaše kompanije. Sistem je lak za upotrebu, brz i jednostavan. Aparati su opremljeni rezervoarima za vodu koji se mogu vaditi. Iskorišćene kapsule se automatski uklanjaju u poseban deo koji se može isprazniti.
Sistem koristi specijalne kapsule koje se mogu koristiti za pravljenje espresso kafe (kratki, produženi, bez kofeina, kafe sa žen šenom, crnog čaja, čaja sa limunom).
Mitaca espresso aparati se mogu kupiti ili dobiti na korišcenje bez nadoknade, na osnovu mesečne/godišnje potrošnje kapsula u zavisnosti od modela aparata, pri čemu se zaključuje Ugovor.

 illy se preporučuje ljubiteljima kafe koji:

*  traže savrsen i dugotrajan ukus illy kafe
*  vole espreso i autentičnu italijansku kulturu u ispijanju kafe
*  žele da budu sigurni da dobijaju najbolju kafu za svoj novac